Profiel

kWh People is dé interim en recruitment specialist in de wereld van energie, duurzaamheid en circulariteit voor functies op hbo en wo niveau.

kWh People is gespecialiseerd in recruitment, talentscouting, executive search, projectondersteuning en interim opdrachten voor functies op hbo en wo niveau in de energiesector. Wij hebben een landelijk netwerk van professionals en werken voor de overheid, nutsbedrijven, consultancy- en ingenieursbureaus, grootverbruikers en organisaties actief in de duurzame energie en circulariteit. Sinds 2008 werken wij vanuit ons kantoor in Nijmegen met betrokken en bevlogen consultants aan de ideale match tussen kandidaat en organisatie.

Acties

kWh People is trotse partner van Trees for All. Afgelopen jaar hebben we 217 bomen geplant.

Ben je op zoek naar een baan in de wereld van energie, duurzaamheid en circulariteit? Laat ons voor jou het werk doen! Schrijf je bij ons in en wij houden jou op de hoogte van de nieuwste vacatures, interessant inzichten en het laatste nieuws uit de energiesector. Bovendien is kWh People trotse partner van Trees for all. Dat betekent dat wij voor elke nieuwe inschrijving een boom planten!

Commitments

Producten

Hergebruik