Kevin Priem

Kevin Priem is naast zijn werkzaamheden bij de grootste groene energieleverancier van Nederland een serie-ondernemer, energiecoach en bevlogen in de strijd tegen schulden.

Kevin Priem

Na zijn studie Small Business & Retail management aan de HES Rotterdam start hij in de wereld van online betalen bij het eerste online incassobureau van Nederland. Na een lange carrière in het Bankwezen bij en incassobedrijven maakt hij de overstap naar de voorloper in de energietransitie.

Daar komt zijn ervaring uit de financiële wereld samen met zijn passie voor het helpen van consumenten.

Hij krijgt daar oa. de kans het keurmerk ‘Warm Incasseren‘ te behalen voor het bedrijf, wat staat voor een menselijke aanpak bij betaalachterstanden. Hij vereenvoudigd de communicatie met klanten en start als vrijwilliger bij de Energiebank Nederland als energiecoach.

Hij deelt zijn kennis en enthousiasme voor verduurzamen graag en wordt een veel gevraagde spreker en expert op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid.

In 2023 maakt Kevin de keuze om zijn kennis breder te willen delen en start duurzamekeuze.nl

In de media

nu.nl

NU.nl

Interview op nu.nl over bespaartips

Energiecoach

Eneco.nl

Interview op Eneco.nl over wat het betekend om een energiecoach te zijn.

Screenshot 2023 09 13 at 11.00.23

Energiebank Nederland

Videorapportage van Energiebank Nederland en Eneco over de hulp die een huishouden kan krijgen van een energiecoach.

Kevin priem te gast bij open rotterdam kerstactie_800x440

Talkshow Open Rotterdam

Kerstactie een succes! Tienduizenden euro’s opgehaald voor Fonds Bijzondere Noden! Bekijk de hele talkshow waar dieper ingaan op de energiecrisis in Rotterdam met Energiecoach Kevin Priem en Serkan Soytekin, raadslid van DENK.

NRC Kevin Priem

NRC.nl

Interview op nrc.nl aan het begin van de gas crisis.