Ons platform helpt bedrijven hun duurzaamheidsinitiatieven te publiceren en hun sociale- en milieu claims publiekelijk en
transparant te delen.

 
 
 
 
 
HOE ZIJN WE HIER GEKOMEN

 

Ons verhaal

 

We zijn een onafhankelijke en particuliere webservice die is ontworpen om duurzaamheidsberichten van bedrijven te ontcijferen om zo een goed geïnformeerde keuze voor de consument mogelijk te maken.

 

We begrijpen dat de ecologische en sociale transformatie tijd, expertise en substantiële financiële investeringen van bedrijven kost, en dat grote veranderingen niet van de ene op de andere dag plaatsvinden. Daarom hebben we een platform gebouwd dat bedrijven helpt om hun duurzaamheidsinitiatieven, certificeringen en ondersteunende documentatie gaandeweg vast te leggen en met één druk op de knop openbaar te publiceren.

 

Ons platform is ontworpen om het voor bedrijven gemakkelijk te maken om hun duurzame ontwikkeling zelf te rapporteren en nog gemakkelijker voor consumenten om nuttige, duidelijke en transparante informatie te vinden over de merken waar ze van houden!

kpriem a photo of a woman puzzeld to choose the correct product 41bec000 6f94 461b 875c a0e9be86b3a2
neve adventure demo 08
ONZE MINDSET

 

Duurzaam IS voor iedereen

 

Duurzaamheid is een containerbegrip is geworden. Het is complex en te vaag. Onderzoek van Motivaction wijst uit dat de politiek, NGO’s en de media elkaar vaak tegenspreken als het om duurzaamheid gaat. Duurzaamheid heeft aan betekenis verloren en is niet in staat om te overtuigen.

 

Daarom is het belangrijk om als ondernemer de woorden ‘duurzaamheid’, ‘groen’ en ‘biologisch’ niet te veel te gebruiken. Je kan beter concreet vertellen wat je doet, welk probleem je aanpakt en waarom je dat doet. Dit voorkomt vervolgens dat duurzaamheid alleen iets voor de elite is.

NIEMAND IS BELANGRIJKER DAN

 

Het TEAM

 

Het kloppende hart van ons bedrijf: die knappe koppen. Dit is waar we trots op zijn: ons team. Ze gaan voor goud, zijn zeer resultaatgericht en willen niets liever dan jou helpen met groeien. Wij willen het liefste al jouw verwachtingen overtreffen maar blijven wel altijd nuchter en we houden het simpel. Moeilijke vaktermen? Daar houden wij niet van! Allemaal verschillend en uniek maar allemaal met 1 doel: bijdragen aan de stoute droom van Duurzame Keuze en onze partners.

neve avatar 22

Tine Kant

neve avatar 11

Beau ter Ham